21 Nisan 2016 Perşembe 09:49
Kalamar tava tarifi

Kalamar tava sevenler bu haberimize bayılacak. Çünkü artık evde kolayca kalamar tava hazırlayabilirsiniz.

Kalamar tava yapmak için öncelikle kalamarları ayıklayın ve halka hakla doğrayın.

Halka şeklinde kestiğiniz kalamarları tuz, karbonat ve şeker ekleyerek harmanlayın.

Kalamarları sütün içerisinde 8 saat dinlendirmeniz gerekiyor.

Süt yerine bira veya soda da kullanabilirsiniz.

Kalamarları dinlendirdikten sonra una bulayın.

Kızgın yağda kızartın.

Kalamar tavanın yanında elbette tarator sos servis edebilirsiniz.

UYARI: Bu makalenin telif hakkı  DMCA.com Protection Status tarafından korunmaktadır. Kopyalanması halinde telif hakkı ihlali sebebiyle yasal işlem başlatılacaktır! Ancak link ile paylaşılabilir!

loading...
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.