10 Ekim 2016 Pazartesi 00:48
Doldurulmuş ızgara mantar

Malzemeler:

2/3 bardak ince doğranmış domates
1/4 bardak mozzarella
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1/8 tatlı kaşığı karabiber
1/2 tatlı kaşığı taze biberiye


1 diş sarımsak
4 adet portobello mantarı
2 yemek kaşığı taze limon suyu
2 tatlı kaşığı soya sosu
2 tatlı kaşığı kişniş

Yapılışı:

Ufak bir kasede domatesleri, mozzarella peynirini, zeytinyağının yarısını, karabiberi ve sarımsağı karıştırın.
Bir kaşık yardımıyla mantarların şapkalarının içini oyun.

Zeytinyağının diğer yarısını, limon suyunu ve soya sosunu başka bir kasede karıştırın. Karışımı fırça yardımıyla mantarların etrafına sürün.

Mantarları 5 dakika ızgarada pişirin. Ardından ortalarına domatesli karışımı koyun. 3-4 dakika, peynir eriyene kadar ızgarada tutun. Üzerine kişniş koyarak servis edin.
 

UYARI: Bu makalenin telif hakkı  DMCA.com Protection Status tarafından korunmaktadır. Kopyalanması halinde telif hakkı ihlali sebebiyle yasal işlem başlatılacaktır! Ancak link ile paylaşılabilir!

loading...
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.