Öne Çıkanlar Zencefilli Patates İzmit Memorial Ankara Hastanesi The Lancet Yumurta

Tarçınlı krep enfes bir lezzet!
loading...

Malzemeler:

1.25 bardak un
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı tatlandırıcı
1 bardak süt
Yarım bardak çırpılmış yumurta
1 yemek kaşığı vanilya
2 yemek kaşığı tarçın

Yapılışı:


Un, kabartma tozu ve tatlandırıcıyı karıştırın. Süt, yumurta ve vanilyayı da ayrı bir kasede çırpın. Kuru karışımı içine ekleyin ve en son tarçını koyun. Ufak bir kepçe ile ısıtılmış tavaya dökerek krepleri kızartın. Hem lezzetli hem de az kalorili bu tarifin üzerine meyve şurubu ekleyerek de servis edebilirsiniz.

loading...
Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.