Öne Çıkanlar Online Kalp Tarama Projesi Neden emzirmelisiniz İsrail Zeytinyağı Yarışması Mobil KETEM Yaman Okay

Portakallı kereviz tarifi
loading...

Portakallı kereviz malzemeleri

2 orta boy kereviz
2 tane havuç
1 orta boy soğan
250 ml portakal suyu
250 ml su
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Bir miktar tuz

Portakallı kereviz tarifi

Portakallı kerevize kerevizleri soyarak başlayın. Kerevizleri soyduktan sonra kerevizin ortasını bir bıçak yardımıyla delin. Soyduğunuz havucu deliğe sokun. Eğer havuç büyük geldiyse soyma bıçağıyla havucu biraz soyun. Havucu soktuktan sonra kerevizi parmak kalınlığında dilimleyin.

Daha sonra bir tencerede soğanları yalnızca acılığı gitsin diye biraz kavurun. Kereviz dilimlerini tencereye dizin. Üzerine biraz tuz serpiştirin. Suyu ve portakal suyunu ekleyin. Arada karıştırarak 15-20 dakika tencerede pişirin.

Kerevizler iyice yumuşayınca tencerenin altını kapatabilirsiniz. Kerevizleri tabağa alıp üstüne maydonoz serpiştirerek servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!

loading...
Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.