Öne Çıkanlar Zencefilli Patates Memorial Ankara Hastanesi İzmit The Lancet Yumurta

Kabaklı tavuk yemeği
loading...

Kabaklı tavuk yemeğinin malzemeleri 

3 tane orta büyüklükte yeşil kabak 
yarım su bardağı kadar sıvı yağ 
1 tane tavuk göğsü
1 tane soğan 
1 tane yeşil biber 
1 yemek kaşığı salça
tuz
karabiber
pulbiber


Kabaklı tavuk yemeğinin yapılışı 

Tencereye sıvı yağ koyun altını açın. 

Tavuk göğsünü küçük küçük doğradıktan sonra tencereye ekleyin ve rengi beyazlaşana denk kavurun. 

Üzerine küp küp doğradığınız soğan ve yeşil biberi ekleyin. 

En son salça ve baharatları da ekleyin ve son bir kez daha soteleyin. 

Kabakları alaca soyun ve küp küp kesin. 

Kestiğiniz kabakları yemeğe ekleyip ocağın altını kısın. 10 dakika sonra tencereyi ocaktan alın. 


Afiyet olsun.  

loading...
Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.