Öne Çıkanlar öksürük nöbeti Erkan Yılmaz demir eksikliği belirtileri Prof. Dr. Murat Baş sağlıklı beslenme

Güveçte et sote tarifi
loading...

Güveçte et sote malzemeleri:

Yarım kilo dana kuşbaşı
1 biber
1 domates
1 tatlı kaşığı salça
Arpacık soğanı
Pulbiber, karabiber, kekik, tuz

Bugünün Menüsü - Yemekte Ne Pişirsem ?

Güveçte et sote yapılışı:

Etleri üzerini geçecek kadar su ekleyerek düdüklü tencerede 10 dakika kadar haşlayın. Arpacık soğanları ve biberi bir tavada sıvıyağla kavurun. Haşladığınız etleri de koyup kavurmaya devam edin. Doğradığınız domatesle beraber salçayı ve baharatları da ilave edip kavurduktan sonra güvecin içine alın. Haşlama suyundan dökerek 200 derecelik fırında 10 dakika kadar pişirin.

Afiyet olsun!

loading...
Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.