Öne Çıkanlar Zencefilli Patates İzmit Memorial Ankara Hastanesi The Lancet Yumurta

Fırında peynirli patates
loading...

Malzemeler:

4 orta boy patates
3/4 fincan köy peyniri
1/4 fincan süt
2 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 doğranmış yeşil soğan
3-4 kaşık baharat
4-5 damla acı biber sosu
2 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan

Yapılışı:

Patatesleri çatalla deldikten sonra bir saat kadar 200-210 derece fırında pişirin. Çatal kolayca batıyorsa fırından çıkarın.
Patatesleri uzunlamasına ikiye bölün. Kaşık yardımıyla içini oyun. Parmesan haricindeki tüm malzemeleri karıştırın ve içini doldurun. Üzerine parmesan serpin ve 15-20 dakika daha fırında pişirin. Üzeri kızarınca fırından çıkarın.


Afiyet olsun

loading...
Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.