Öne Çıkanlar Zencefilli Patates Memorial Ankara Hastanesi İzmit The Lancet Yumurta

Etli keşkek tarifi
loading...

Bayram sofralarınızı taçlandıracak nefis etli keşkek tarifi...

Etli keşkek malzemeleri:

350 gram et
2 bardak aşurelik buğday
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
3 çorba kaşığı sıvı yağ
Pul biber, tuz

Etli keşkek yapılışı:

Kuşbaşı doğranmış etleri düdüklüde pişirin. Buğdayı başka bir tencerede haşlayın. İkisi de pişince etin suyunu da ilave ederek bir tencerede birleştirin. Tuzunu ekleyip pişmeye bırakın. Sıvı yağda salçaları ve pul biberi kavurup keşkeğe ilave ettikten sonra bir güzel karıştırın. Keşkeğiniz piştiğinde hafif sulu bir kıvamda olmalı.

Afiyet olsun!

loading...
Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.